Om oss | Snart 30 år i branschen

Vi har jobbat med reklam, marknadsföring och webbutveckling ända sedan starten 1993.

Tre årtionden [ ! ] av kreativa idéer, erfarenhet och mycket glädje.

Ropa Reklam AB

Bra reklam sedan 1993

Redan 1993 startade vi Ropa Reklam. Då hade förtaget fokus på reklamprodukter, eller produktmedia som branschen vill kalla det idag. Ganska tidigt kom idén att lagerhålla och distribuera reklamprodukter till de lite större kunder som hade dessa behov. Det var ofta större företag men kontor i hela landet och ibland även utomlands.

Behovet av att kunna beställa produkterna på ett enkelt sätt gjorde att vi redan 1997 började att skissa på det som per definition blev vår första webbshop. Shop är kanske att ta i lite grann men kunderna kunde logga in på en enkel hemsida och med hjälp av ett ännu enklare beställningsformulär lägga sin order på de aktuella produkterna.

Idag jobbar vi i första hand med att bygga säkra, responsiva och moderna sajter till företag. Sökmotoroptimerade webbplatser och webbshopar som designas och anpassas efter våra kunders behov – Integrerade i WordPress, världens ledande CMS.

Det är oss du kommer att ha kontakt med om du väljer att jobba med oss.

PROJEKTLEDNING & WEBBUTVECKLING

Peter Sahlin

Peter har många års erfarenhet av marknadsföring och projektledning och har jobbat med både försäljning, design och utveckling av hela koncept.

08-740 34 30
mail@ropareklam.se

WEBBUTVECKLING

Christoffer Landberg

Christoffer har mer än fem års erfarenhet av att utveckla nya och befintliga sajter i WordPress och är dessutom en fena på felsökning.

08-740 34 30
mail@ropareklam.se

WooCommerce på dina villkor - Låt oss bygga webbplats och shop.